Els centres cívics de la ciutat de Lleida es doten d'altaveus portàtils

REDACCIÓ
Publicat: 
08-11-2022
Actualitzat: 08-11-2022 10:25
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Els centres cívics de la ciutat de Lleida es doten d'altaveus portàtils
    Peu de foto: 
    Ajuntament de Lleida

La regidora de Consum, Comerç, Mercats i Participació, Marta Gispert, acompanyada del regidor de barri, Joan Ramon Castro, ha lliurat aquest dilluns en el centre cívic de Llívia un dels nous altaveus portàtils que ha adquirit la regidoria.

Es tracta d’un altaveu Bluetooth i inalàmbric, tipus maleta, amb dos micròfons, amb el qual s'equiparan les sales d’actes dels diferents Centres Cívics de la ciutat. Aquest nou material es repartirà a partir d’ara a totes les sales d’actes dels Centres Cívics, que no disposaven d’aquest material, com són els de la Bordeta, Cappont, l’Ereta, Magraners, Mariola, Pardinyes, Pardinyes i Secà de Sant Pere, a més del de Llívia.

Totes les entitats que ho desitgin podran reservar també aquest material en el moment que demanen la reserva de la respectiva sala d’actes, a través del mateix tràmit de sol·licitud telemàtica de sala als centres cívics.

Totes les sales dels centres cívics poden ser demanades per les entitats inscrites al Registre Municipal d’Entitats mitjançant el tràmit de reserva habilitat i que es pot consultar a l’apartat de Centres Cívics de la pàgina web de la Regidoria de Participació. 

Comparteix

També t'interessarà