Exhaurides les entrades per als dos últims espectacles de l’Estiu en Viu

REDACCIÓ
Publicat: 
30-07-2021
Actualitzat: 30-07-2021 9:24
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Exhaurides les entrades per als dos últims espectacles de l’Estiu en Viu
L’estrena del nou xou de Judit Martín, “Not Talent”, i “Un vespre a l’Òpera”, amb Iolanda Dolcet amb el Quartet Prysma, a la plaça de la Sardana de la Seu Vella aquest divendres i dissabte, respectivament, han exhaurit les entrades. Es tracta dels dos últims espectacles de l’Estiu en Viu, la programació impulsada per l’Ajuntament de Lleida per als mesos de juny i juliol.
 
L’actriu Judit Martín, coneguda pels seus papers a programes com Polònia de TV3 o Versió RAC1, porta el seu nou espectacle a Lleida. “Not Talent” “és un espectacle d’humor força improvisat. Un cant a la mediocritat, un xou que celebra el fracàs.
 
De la mà de la Iolanda Dolcet i del Quartet Prysma, integrat per membres de l’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida – OJC arriba “Un vespre a l’Òpera”, un recorregut per la història de l’òpera.
 
Un Estiu en Viu amb una vintena de propostes i 3.325 assistents 
 
3.325 persones han assistit com a públic a la vintena de propostes que s’havien programat en el marc de l’Estiu en Viu. Música, arts en viu i de carrer, la majoria de les quals eren d’entrada gratuïta amb reserva prèvia. La plaça de la Sardana del Turó de la Seu Vella s’ha erigit com a escenari principal, on s’hi ha celebrat el gruix dels espectacles.
 
El regidor de Ciutat i Cultura, Jaume Rutllant, ha destacat que "si l'any passat, amb Fase Cultura, vàrem programar actes de petit format distribuïts pels barris en consonància amb les limitacions d'aquell moment, aquest estiu hem volgut enfortir la vinculació de la ciutadania i la cultura amb el Turó de la Seu Vella. Així s'han pogut veure espectacles a la plaça de la sardana, al claustre i a la nau central. Pensem que és un entorn extraordinari que potencia els continguts creatius i genera emocions complementàries als assistents. Agraïm moltíssim la participació del públic a l'Estiu en Viu i també a tots els i les professionals que ho han fet possible."
 
De la vintena de propostes, 16 han estat concerts de música de diferent tipologia i estils i la resta, espectacles d’arts escèniques de carrer i una proposta de Memòria Històrica. A més de la plaça de la Sardana, el Museu de l’Aigua, diferents centres cívics, l’Auditori Municipal Enric Granados, la Nau Central de la Seu Vella, l’IEI han estat altres escenaris que han acollit programació de l’Estiu en Viu.
 
Només cinc de la vintena d’espectacles han estat de pagament: la presentació del disc “Amor i ràbia” d’Emília Rovira a l’Auditori, “La Gran Final!” del 24è Concurs Internacional de Piano Ricard Viñes a l’Auditori, l’actuació de Fredrick Carlquist Quintet, la d’Stefano Palatchi Quintet i la de Barcelona Big Blues featuring Dani Nel·lo, aquestes tres darreres a la plaça de la Sardana.
 
L’Estiu en Viu ha comptat també amb la col·laboració del consorci del Turó de la Seu Vella i l’Institut d’Estudis Ilerdencs.
 
Comparteix

També t'interessarà