Flors amb Lego, intercanvi de llibres i una exposició de poesia al Sant Jordi de la UdL

REDACCIÓ / Lourdes Farré
Publicat: 
19-04-2024
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Flors amb Lego, intercanvi de llibres i una exposició de poesia al Sant Jordi de la UdL
    Peu de foto: 
    La biblioteca de Lletres ofereix paquets de llibres sorpresa / Foto: Premsa UdL

Les celebracions de Sant Jordi a la Universitat de Lleida (UdL) enguany inclouen diverses activitats per a tots els gustos. A la Biblioteca de la Facultat de Lletres, els participants poden construir un ram de 12 roses amb 822 peces de LEGO el dilluns, 22 d'abril. A més, en el marc de les jornades de poesia contemporània, s'exposaran obres de poesia escrita per professors de la UdL com ara Jaume Pont, Pere Rovira, Josep Maria Sala-Valldaura o Jordi Jové.

ℹ️ Així serà el Sant Jordi 2024 a Lleida
Peu de foto: 
Oriol Bosch

Les biblioteques de la UdL també ofereixen llibres gratuïts a través de paradetes amb volums procedents de donacions o duplicats. A més, la biblioteca de Lletres sorprèn el dia 23 amb obres de prosa i poesia embolicades en una iniciativa anomenada "Fes match amb un llibre".

Altres activitats inclouen la participació en l'escriptura cooperativa d'una història a la biblioteca Jaume Porta, sorteigs de productes de la botiga UdL i un fotocall a Instagram. L'Institut de Llengües (IL) organitza una parada d'intercanvi de llibres a cada campus de la capital del Segrià el dilluns, 22 d'abril, on els participants poden deixar una obra literària per agafar-ne una altra.

Edicions i Publicacions de la UdL ofereixen descomptes especials del 10% en tots els llibres i del 5% en productes de merchandising per a la comunitat universitària del 22 al 26 d'abril. Amb aquesta varietat d'activitats, la UdL celebra Sant Jordi de manera innovadora i participativa.

Comparteix

També t'interessarà