⏯️ ILERNA Online facilita econòmicament l'accés a la formació a persones afectades per la Covid-19

REDACCIÓ
Publicat: 
22-07-2020
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • ⏯️ ILERNA Online facilita econòmicament l'accés a la formació a persones afectades per la Covid-19

ILERNA Online, centre de referència en la Formació Professional a distància a Espanya, ha llançat el projecte solidari 'ILERNA Online Amb tu' a través del qual ofereix 300 ajudes de 300 euros tant a alumnes com a futurs alumnes de centre formatiu. L'objectiu d'aquest Programa d'Ajudes a l'Estudi és contribuir a pal·liar els efectes de la crisi derivada per la Covid-19 i facilitar l'accés a la formació a aquelles persones afectades econòmicament. És per això, que aquests ajuts s'adrecen especialment a persones que a causa de la situació d'emergència sanitària s'hagin trobat en situació d'ERTO o ERO, atur o autònoms que hagin hagut de cessar la seva activitat.

"Des ILERNA Online som conscients de les conseqüències derivades per la Covid-19 i hem volgut posar el nostre granet de sorra ajudant a persones que han perdut la feina de manera total o parcial. Considerem que l'accés a la formació és un dret fonamental i, donades les circumstàncies, hem vist necessari crear aquest Programa d'Ajudes a l'Estudi", explica Jordi Giné, CEO d'ILERNA Online.

El Programa d'Ajuts a l'Estudi d'ILERNA Online està obert durant tot l'estiu, de manera que totes les persones que compleixin amb els requisits especificats poden registrar a través de la pàgina web d'ILERNA Online Amb tu i sol·licitar la seva ajuda fins al 15 de setembre de 2020. La resolució de l'assignació de les 300 ajudes econòmiques es publicarà entre el 16 i el 21 de setembre. Per tal que aquesta iniciativa tingui un major abast, ILERNA Online ha optat, un cop més, per difondre el projecte a través d'un espot televisiu en l'àmbit nacional.

Mitjançant el projecte ILERNA Online Amb tu, el centre formatiu consolida el seu compromís amb la societat i la seva voluntat d'acostar la formació a persones i col·lectius afectats per la crisi sanitària. De fet, aquesta iniciativa dóna continuïtat a l'FP Solidària, projecte sorgit el març de 2020 després del tancament de centres escolars i que va consistir a oferir tot el contingut d'ILERNA Online de forma gratuïta a qualsevol persona. L'FP Solidària va tenir una durada de més de tres mesos i prop de 20.000 persones es van acollir a aquesta iniciativa, unes dades que ILERNA Online valora molt positivament.

ILERNA Online és un centre d'FP a distància homologat pel Ministeri d'Educació i Formació Professional i compta amb l'autorització per expedir títols 100% oficials i vàlids en tot el país. El centre formatiu ofereix una varietat de 19 cicles d'FP a distància de diferents famílies formatives (educació, sanitat, administració i informàtica, entre d'altres). El fet que el 98% dels alumnes recomana ILERNA Online, és un dels factors que fa que el centre de formació es consolidi com el líder en la Formació Professional a Espanya.

Comparteix

També t'interessarà