JARC exigeix a Vox que elimini una foto amb els seus representants i rebutja el seu discurs sobre els temporers

REDACCIÓ
16-04-2021
  • JARC exigeix a Vox que elimini una foto amb els seus representants i rebutja el seu discurs sobre els temporers

Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya ha demanat a Ignacio Garriga, diputat del Parlament de Catalunya de VOX, que elimini la imatge de les publicacions de les xarxes socials presa en la reunió mantinguda amb l'organització agrària. L'entitat remarca que no comparteix el missatge que el grup parlamentari transmet en els seus perfils de Facebook, Instagram i Twitter, donat que "està del tot desvinculat del diàleg mantingut a la trobada, i per tant demana que ho rectifiqui".

JARC es defineix com una organització apolítica, disposada a "dialogar amb tots els partits amb representativitat parlamentària". En aquest sentit, "la voluntat de l'entitat amb aquesta reunió, que va sol·licitar VOX, era traslladar-los la realitat del camp català i JARC no accepta que es doni una imatge tergiversada del sector, ni dels temes que es van tractar a la reunió".

Des de l'entitat apunte que "sempre defensem que al camp català es respecten les persones, independentment de la seva procedència, però per raons òbvies només donem feina a aquelles persones que es troben en situació regular i se'ls remunera segons indica el Conveni Agropecuari". Finalitzen el comunicat amb un agraïment a les persones que treballen de forma habitual i temporal al camp, sense les quals, diuen, no es poden tirar endavant les campanyes.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Comparteixes tant temps com voldries amb la teva mare?