Joan Blau i Edu Quindós presenten "La Judith"

REDACCIÓ
11-05-2021
  • Joan Blau i Edu Quindós presenten "La Judith"

Els cantautors Joan Blau i Edu Quindós ens presenten "La Judith" una cançó, un homenatge, un gràcies... a totes aquelles persones que dia a dia dediquen la seva vida a ajudar als altres, a tothom que treballa per les persones.

"La Judith" és una cançó que vol homenatjar a totes les persones que dediquen la seva vida a treballar per les persones. 

Edu Quindós i Joan Blau es coneixen gràcies a Tomàs Robisco de la Bucbonera Studios de Caldes de Montbui. L'any 2016 els dos van gravar els seus respectius discs a l'estudi de Tomàs i també compartien el mateix productor, Luis Robisco. Entre ells ha anat creixent una bonica amistat, comparteixen coneixement i s'ajuden amb els seus respectius projectes musicals.

"La Judith" és l'onzè senzill que ha publicat Blau en el seu repte personal de publicar una cançó al mes col·laborant amb amics artistes i coneguts. El projecte el va iniciar al juny de 2020 i es completa al juliol de 2021, amb un total de 14 senzills. Totes aquestes cançons formaran part d'un nou disc que es presentarà el 17 de setembre de 2021, a Barcelona.

L'enregistrament i la producció de "La Judith" s'ha realitzat a Light Studio de Caldes de Montbui amb la producció de Luis Robsico. La cançó ha estat mesclada i masteritzada per Paquito Escudero.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Veuràs algun partit del Mundial de futbol de Qatar?