Jornada de portes obertes a l'Arboretum de Lleida

REDACCIÓ
09-05-2021
  • Preview Arboretum Lleida

El proper dimarts, dia 11 de maig, l’Arborètum-Jardí Botànic Pius Font i Quer celebrarà una jornada de portes obertes amb motiu de la festivitat de Lleida en honor a Sant Anastasi.

Aquesta jornada d’entrada gratuïta es fa cada any per la Festa Major perquè totes les veïnes i veïns puguin passejar i descobrir l’Arborètum en l’esplendor de la primavera. L’horari d’obertura al públic de la instal·lació, que forma part del Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida, serà de 10 a 13 hores al matí i de 16 a 20 hores a la tarda.

L’Arborètum-Jardí Botànic de Lleida Dr. Pius Font i Quer és un espai únic de gairebé 7 hectàrees on es pot trobar una completa col·lecció de plan- tes vives d’aquest planeta. Actualment, hi ha més de mig miler d’espècies d’arbres i arbusts, ordenats segons el bioma de la Terra en què viuen.

L’Arborètum de Lleida porta el nom de l'il·lustre científic lleidatà, el Dr. Pius Font i Quer (1888- 1964) en reconeixement a la seva important tas- ca investigadora i, sobretot, divulgativa al servei de la botànica.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta