Tot a punt per la Festa Major de Maig de Lleida

REDACCIÓ
07-05-2021
  • Tot a punt per la Festa Major de Maig de Lleida
    Peu de foto: 
    Foto Miquel de Santiago

Tot a punt a Lleida per celebrar la Festa Major de Maig de Lleida, que des d'avui i fins a l'11 de maig programa diferents actes culturals i lúdics per a totes les edats. La festa donarà el tret de sortida avui a les 19:00 hores, des de la plaça Sant Joan, amb el pregó de Josep Maria Llop i Torné, que va ser regidor de la Paeria i director d’Urbanisme, i actualment és director de la Càtedra UNESCO sobre les Ciutats Intermèdies de la Universitat de Lleida. Posteriorment, hi haurà un espectacle de música en directe en indrets poc habituals. Amb la participació de Dani Orviz (slammer), Trapetelando (dansa aèria), els Músics de Diables del Prat (percussionistes), Pernil Salat (grup), Saxattack (saxo i electrònica).

La ciutat recupera així la celebració després de suspendre-la el 2020 per la pandèmia amb un programa que aposta pel talent emergent, local i presència femenina, i també hi té un paper destacat la cultura popular. 


Lleida tallarà 4 carrers durant la festa major per facilitar la instal·lació de vetlladors a bars i restaurants

Imatge d'arxiu (Miquel de Santiago)

Per la seva part, la Paeria recorda a la ciutadania la importància de l’acompliment de les normes d’accés als espectacles de la Festa Major, així com les condicions COVID-19 per assistir-hi. També s’incideix que és obligatori presentar l’entrada reservada prèviament amb el QR per accedir als actes i concerts, preferentment en format mòbil i no en paper. En aquest sentit, es fa una crida a les persones que van reservar les seves entrades però que van rebre el mail amb entrades sense QR que aquestes no seran vàlides per accedir-hi als espectacles. Per tant, han d’accedir al seu espai personal d’Entràpolis, a l’apartat entrades, on se les han de descarregar novament.

Consulta el programa complet de la Festa Major de Maig!

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta