Lleida tallarà 4 carrers durant la festa major per facilitar la instal·lació de vetlladors a bars i restaurants

ACN
07-05-2021
  • Lleida tallarà 4 carrers durant la festa major per facilitar la instal·lació de vetlladors a bars i restaurants
    Peu de foto: 
    Imatge d'arxiu (Miquel de Santiago)

L'Ajuntament de Lleida tallarà quatre carrers de la ciutat del 8 a l'11 de maig, coincidint amb el pont festiu de la Festa Major de Maig, per facilitar la instal·lació de vetlladors per part de bars i restaurants. Donat que el dia 11 de Maig és la festivitat de Sant Anastasi, patró de Lleida, la Paeria amplia la mesura als quatre dies, ja que, a més, diumenge és el darrer dia de vigència de l'estat d'alarma i els bars i restaurants podran tancar més tard. A Catalunya, l'horari per aquests locals s'ha allargat fins les 23 h. El regidor de Mobilitat, Vialitat, Trànsit i Horta, Joan Ramon Castro, ha assenyalat que la Paeria intenta facilitar mesures d'aquest tipus per ajudar el sector de la restauració a anar recuperant la normalitat.

Els talls es duran a terme en dos franges horàries, dissabte i diumenge, de 12 a 17 h, i dilluns dia 10 es tallarà de les 20 h fins el dimarts dia 11 a les 23 h. Els talls de carrers es faran al carrer Teuleries; a l'avinguda Dra. Castells, en sentit de l'avinguda de l'Estudi General, des del carrer Riu Bessos fins a l'avinguda Estudi General; al carrer del Nord, entre els carrers de Ramon Castejón i Maria Sauret, i al carrer de Sant Martí, en ls trams compresos entre l'avinguda de Prat de la Riba i Bonaire, i entre els carrers Bonaire i Camp de Mart. La cruïlla de Sant Martí amb Bonaire es mantindrà oberta.

A la vegada, la Paeria ampliarà l'espai de la vorera al carrer Bonaire, perquè els locals també puguin ubicar-hi terrasses. Aquestes actuacions seran degudament senyalitzades, amb tanques, cons i material per fer efectiu els talls. Des de l'Àrea de Mobilitat de l'Ajuntament avisaran els veïns de la zona, així com als propietaris dels guals afectats.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Com penses que és la millor manera de fer front a les altes temperatures?