La 15a edició de l'Esbaiola't ja està aquí

REDACCIÓ
Publicat: 
13-07-2022
Actualitzat: 13-07-2022 11:13
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • La 15a edició de l'Esbaiola't ja és aquí
    Peu de foto: 
    Festival Esbaiola't
  • La 15a edició de l'Esbaiola't ja és aquí
    Peu de foto: 
    Festival Esbaiola't

Aquest dijous 14 de juliol comença la 15à edició del Festival Esbaiola’t a les Valls d’Àneu. Una cita imperdible per a tots els amants de les arts escèniques i un referent de teatre dels Pirineus.

Seran 25 companyies i més d’un centenar d’activitats, entre espectacles, jocs i tallers, les que es podran veure durant els 4 dies de festival. Circ, teatre, dansa, música, titelles, tallers i jocs, faran de l’Esbaiola’t 2022 una cita única per gaudir de la cultura en família.

Com a novetats d’aquesta 15a edició, el festival amplia els espais d’actuació i suma 4 indrets singulars dels voltants d’Esterri d’Àneu per fer-hi arribar alguns espectacles. També es recuperen els espectacles itinerants de carrer, després de dos anys de limitacions a causa de la pandèmia.

Les entrades pels espectacles i jocs de pagament es poden adquirir a través del web del festival. Fins avui, s’han venut un total de 65% de les entrades disponibles.

Tot i que ja hi ha alguns dels passes exhaurits, sobretot d’aquells espectacles amb aforament reduït, l’Esbaiola’t encara té capacitat per acollir tot aquell públic que a darrera hora decideixi desplaçar-se fins al Festival

Comparteix

També t'interessarà