La Biblioteca d'Alpicat celebra el 25è aniversari del Llibre Gegant amb una festa farcida d'activitats

REDACCIÓ / Lourdes Farré
Publicat: 
03-06-2024
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • La Biblioteca d'Alpicat celebra el 25è aniversari del Llibre Gegant amb una festa farcida d'activitats
    Peu de foto: 
    Plantada dels gegants d’Alpicat, Manelic i Núria ©Ajuntament d'Alpciat

Els assistents van poder gaudir de tallers, música, un berenar, la plantada dels gegants Manelic i Núria i una exposició de tots els llibres gegants


La Biblioteca Sant Bartomeu d’Alpicat va celebrar aquest dissabte el 25è aniversari del Llibre Gegant, una festa que ja és tot un clàssic d’aquest equipament.

Com és habitual, un grup de professionals va il·lustrar els contes dels infants que van voler participar en la confecció del Llibre Gegant 2024. A més, hi va haver diferents activitats, com ara el taller de xapes ‘La xapa dels 25 anys’, amb Karibukai, la creació de mini-llibres, l’actuació de l’agrupació de vent de l'Escola Municipal de Música d'Alpicat i un berenar amb coca i xocolata per a tots els infants.

La Biblioteca d'Alpicat celebra la 24a edició de la Festa del Llibre Gegant
Peu de foto: 
Ajuntament d'Alpicat

A més, es va comptar amb la plantada dels gegants d’Alpicat, Manelic i Núria, i amb l’exposició de tots els llibres gegants.

En aquesta ocasió, la festa es va celebrar a la seu provisional de la Biblioteca, l’espai La Lluna, arran de les obres que s’estan duent a terme a la seva ubicació habitual.

Comparteix

També t'interessarà