La detenció de Hasel ha tingut un ressò mediàtic "sense precedents"

ACN
Publicat: 
16-02-2021
Actualitzat: 16-02-2021 12:52
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • La detenció de Hasel ha tingut un ressò mediàtic "sense precedents"
    Peu de foto: 
    Foto Miquel de Santiago

La Plataforma Llibertat Pablo Hasel ha valorat positivament el ressò mediàtic "sense precedents" que ha tingut la detenció del raper aquest dimarts, després d'haver estat tancat durant gairebé tot un dia a l'edifici del Rectorat de la Universitat de Lleida. Així, un dels membres d'aquesta organització, David Martín, creu que aquesta imatge "ha fet mal a l'Estat" i que aquest ha comès "un error molt greu" perquè, ha afegit, s'ha generat "l'efecte contrari al que pretenien" entre la població, que ara participarà en les múltiples manifestacions convocades per denunciar els fets. A més, ha lamentat que aquesta "mostra gràfica" es una constatació, al seu parer, d'una manca de "llibertats i democràcia".


⏯️ GALERIA: Així ha quedat el Rectorat després del tancament de Hasél

Foto Miquel de Santiago

Martín ha explicat que no imaginaven que la detenció de Hasel pogués tenir aquest seguiment per part dels mitjans de comunicació, entre els quals n'hi ha de caire internacional. En aquest sentit, tot i lamentar el seu arrest, creu que "molta gent despertarà i començarà a moure's" per denunciar aquests fets. També ha afirmat que la situació del raper demostra, en la seva opinió, que hi ha una manca de drets fonamentals com ara el de la "llibertat d'expressió".

El membre d'organització ha titllat de "situació difícil" la que s'ha viscut a la Universitat de Lleida en els moments previs a la detenció de Pablo Hasel. "Ningú podia dir com la gent havia de respondre davant l'agressió i la violència que suposa que vingui la policia armada", ha assegurat Martín, que ha detallat que les persones que estaven tancades al Rectorat amb ell han muntat barricades per retardar l'arrest del raper. Tot i això, ha evitat valorar les destrosses que ha patit l'edifici.

Comparteix

També t'interessarà