La Fecoll escalfa el Nadal amb l'Esmorzar Solidari

REDACCIÓ
26-12-2020
  • La Fecoll escalfa el Nadal amb l'Esmorzar Solidari

Aquest matí del dia de Sant Esteve, 26 de desembre, voluntaris i voluntàries de la Federació de Colles de l'Aplec del Caragol de Lleida (Fecoll) han servit un Esmorzar Solidari de Nadal, al pavelló 4 de la Fira de Lleida, als Camps Elisis.

Xocolata, llet i cafè calents, acompanyats de brioxieria per a una seixantena de les persones usuàries del Pla Iglú de la Regidoria de les Persones, comunitat i Agenda 2030. 

La Fecoll organitza des de fa anys un dinar de Nadal solidari al menjador del col·legi Maristes Montserrat, en col·laboració amb altres entitats, per a les persones de sense llar de la ciutat. Enguany, amb motiu de la pandèmia i seguint les mesures recomanades per Salut, les colles de l'Aplec han optat per aquest format d'esmorzar i traslladar-lo a aquest punt d'atenció municipal. Ferran Perdrix, president de la Fecoll, ha dit que "aquest Nadal sens dubte és diferent i ho és per a tothom. És per això que cal repensar les activitats que fem i, si bé no tenim problema a traslladar al pla virtual la part lúdica del programa de Nadal de la Fecoll, sí que hem de fer l'esforç perquè les accions solidàries continuin sent tant reals i tangibles com sempre.Ho vam fer amb el 'Juga-hi!' de la campanya de joguines de Creu Roja, que ha reunit el doble de regals per als nens i nenes de la ciutat; i ho hem fet amb aquest esmorzar solidari que és un gra de sorra però, si més no, porta una mica d'escalfor a les persones sense llar que viuen a la nostra ciutat".

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta