La Filmoteca Terres de Lleida reprèn la seva programació

REDACCIÓ
18-09-2020
  • La Filmoteca Terres de Lleida reprèn la seva programació
    Peu de foto: 
    Imatge d'arxiu (Miquel de Santiago)

La Filmoteca Terres de Lleida recupera la recupera la programació de sessions setmanals desprès que la situació epidemiològica impedís el desenvolupament de l’activitat durant la primavera. Les sessions esdevindran a l’espai habitual de CaixaForum Lleida (Av. Blondel, 2), els dilluns, dia en el qual tradicionalment s’ha programat l’activitat des de fa més de 20 anys.

Entre les principals novetats cal destacar el nou horari, que serà les 19 h. Aquest canvi respon a la "voluntat d’arribar a nous segments de públic i per adequar-se a les noves dinàmiques socials de consum cultural". Les sessions es desenvoluparan amb total seguretat, adaptant-se a la normativa anti-covid existent, i amb la voluntat d’adoptar les recomanacions en matèria de sanitària que sorgeixin en endavant.

Entre aquestes mesures hi ha el distanciament entre les persones del públic, l’obligatorietat de dur mascareta, l’ús de gel hidroalcohòlic desinfectant, i l’adquisició d’entrades online a través del lloc web o a les instal·lacions de CaixaForum Lleida en horari d’atenció al públic, que no admetrà pagaments en efectiu.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta