La Fira de Sant Ermengol estrena mostra ecològica

SEGREcom
05-10-2016

La Fira de Sant Ermengol de la Seu inclourà per primera vegada una fira de Productes Ecològics del Pirineu amb la presència de vint parades, entre productors i comercialitzadors, totes certificades amb el segell ecològic. Serà la primera fira d’aquestes característiques en tot el Pirineu i naix amb la vocació de "créixer i convertir-se en un referent" igual que ho és avui dia la fira de Formatges Artesans del Pirineu, que aquest any arriba a la 22a edició. La mostra tindrà lloc els propers dies 15 i 16 d’octubre i l’emplaçament serà al llarg del carrer Canonges amb la intenció de dinamitzar aquesta via, en ple centre històric.

La capital de l’Alt Urgell continua apostant pel sector del formatge i manté la participació rècord de la Fira de Formatges Artesans del Pirineu de l’any passat, amb la presència de 45 artesans (catalans, bascos, francesos, aragonesos, navarresos i andalusos).

El dissabte 15 d’octubre, com cada any, se celebrarà el concurs de formatges amb un total de dotze categories i tres premis per a cadascuna. L’alcalde, Albert Batalla, es va referir a la fira com "un esdeveniment mil·lenari però amb una vocació de futur molt gran" que té per objectiu "ser el millor aparador dels productes de qualitat del territori, especialment del formatge però també d’un altre tipus de productes".

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Penses participar en la 25a edició de l'Animac?