La lleidatana Cristina García acaba setena a la final dels 200 esquena

REDACCIÓ
10-10-2018
Actualitzat: 10-10-2018 11:06
  • La lleidatana Cristina García acaba setena a la final dels 200 esquena

La nadadora lleidatana Cristina García, del CN Terrassa, va finalitzar ahir en setena posició a la final dels 200 esquena dels Jocs Olímpics de la Juventut, que es disputen a Buenos Aires.

A la jornada matinal, Cristina es va posar a la final amb un temps de 2:13.25. Era el quart millor crono de les vuit finalistes, la qual cosa li permetia aspirar a lluitar pel podi. Però en la jornada vespertina, la lleidatana, malgrat que va millorar aquest registre, amb 2:13.07, es va haver de conformar amb la setena posició. La medalla d’or va ser per a la nadadora moldava Tatiana Salcutan, que va parar el crono amb un temps de 2:10.13, mentre que la medalla de plata va ser per a la canadenca Madison Broad, que va fer un registre de 2:10.32. A les dos les va acompanyar al podi l’australià Kaylee McKeown, amb 2:10.67.

Aquesta setmana hi tornarà a haver representació lleidatana en aquests Jocs Olímpics de la Joventut, tot i que serà a la competició d’atletisme, en la qual Bernat Erta, del FC Barcelona, participa en els 400 llisos amb l’objectiu de situar-se entre els vuit primers. El lleidatà competirà demà dijous en la primera sèrie, ja que tots els atletes disputen una segona sèrie el dia 14 i la suma dels temps determinarà la classificació.