La magia del lleidatà Xema Solé aquest dilluns al programa "Toni Rovira y Tú"

REDACCIÓ
20-09-2020
  • La magia del lleidatà Xema Solé aquest dilluns al programa "Toni Rovira y Tú"

Aquest dilluns vint-i-un de setembre, a partir de les 12 nit el mag i monologuista lleidatà Xema Solé Solá, estarà com a convidat en el programa "Toni Rovira y Tu" que s'emet per televisió per TEVE.CAT, cadena de recen creació i que pot veure's des de tota Catalunya a través de la TDT, en alta definició ( HD ).

Xema seguirà amb línia habitual i oferirà diverses intervencions de màgia i humor, sent present animant el plat, al costat del seu presentador Toni Rovira i resta de convidats, durant tot el programa.

El mag dedica un dels seus trucs de màgia a la cantant Lucrecia, amb la qual han coincidit en l'enregistrament de l'espai, i amb la qual es va crear una certa complicitat artística, recordant anècdotes de les seves respectives trajectòries artístiques. 

"Toni Rovira y Tu", té una antiguitat de gairebé vint-i-cinc anys, sent emès al llarg d'aquests anys, en diversos canals de TV. En l'actualitat s'emet en TVCAT de 12 a 1 de la matinada, i pot veure's també a través de diferents canals de la TDT d'Espanya i Amèrica Llatina en una durada superior.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta