La Paeria implantarà per primera vegada un servei de bus nocturn per les Festes de la Tardor

REDACCIÓ
Publicat: 
27-09-2019
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • La Paeria implantarà per primera vegada un servei de bus nocturn per les Festes de la Tardor

L'Ajuntament de Lleida posarà en marxa per primera vegada a les Festes de la Tardor un servei d'autobús nocturn, que funcionarà les nits de dissabte 28 i diumenge 29 de setembre, coincidint amb la celebració de les revetlles previstes als escenaris de l'avinguda Rovira Roure i la plaça del Dipòsit. En concret, ha explicat el regidor de Mobilitat, Joan Ramon Castro, es perllongarà més enllà de la mitjanit el servei de les línies L1-Interior i L2-Ronda.

Habitualment, l'L1 i l'L2 acaben el seu servei a les 22.02 i 22.50 h, respectivament, horari que aquest cap de setmana es veurà ampliat fins a la 1.15 i 1.30 h. L'última sortida serà a la una, quan ja hauran acabat els concerts. D'aquesta manera, es dona servei de circumval·lació al centre i a l'eixample de la ciutat i a Cappont, arribant també amb l'L2 a prop de l'accés de la majoria dels barris, ha assenyalat Castro. Les parades seran les mateixes que aquestes línies tenen en horari diürn i es podran fer anar les targetes multi viatge habituals, o bé pagar un bitllet senzill.

El regidor de Mobilitat ha destacat que amb aquesta acció es pretén facilitar que "els ciutadans puguin evitar d'agafar el cotxe per venir a la festa major i promoure que els joves utilitzin el transport públic per sortir a la nit i tornar a casa de forma segura quan acabin els concerts".

Comparteix

També t'interessarà