La Pobla de Segur acull les “Danses del Segre” de l’OJC

REDACCIÓ
21-12-2020
  • La Pobla de Segur acull les “Danses del Segre” de l’OJC
  • La Pobla de Segur acull les “Danses del Segre” de l’OJC

En el marc del Festival de Música – OJC Terres de Lleida, l’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida (OJC) té programades més de 70 activitats musicals arreu del territori lleidatà.

En aquesta ocasió, L’OJC es presenta a la Pobla de Segur, en el seu format orquestral, amb una atractiva proposta inspirada en les danses que històricament s’han ballat al llarg del curs del riu Segre. Serà en la versió que n’ha fet el músic mollerussenc Rafael Moreno i que es titula “Danses del Segre”.

Alhora, també es podrà gaudir del concert per a caixa solista, composat i interpretat pel mateix autor, el percussionista Juan Francisco Ruiz.

Els Vents de l’OJC visiten Pinós

En el marc d’aquest Festival de Música, una formació de vents amb membres de l’OJC ha visitat aquest dissabte, 19 de desembre, la població de Pinós. En el concert s’ha interpretat obres de Schubert, Bird i Françaix. 

Els membres de la formació de vents de l’OJC que han participat en aquest programa són: Xesco Grau i Fedra Borràs, flautes; Encarna Monzó i Màxim Solanes, oboès; Mateu Farré i Víctor Lleixà, clarinets; Ramon Aragall i Laura Guasteví, fagots; Júlio Gargallo i David Folch, trompes.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Veus encertat haver aixecat ja l'estat d'alarma?