La vaga a l'hospital Santa Maria de Lleida s'ajorna al mes de juny per poder negociar

REDACCIÓ
03-04-2019
  • La vaga a l'hospital Santa Maria de Lleida s'ajorna al mes de juny per poder negociar

Els sindicats CCOO, UGT i Satse van ajornar ahir la vaga prevista a la sanitat concertada des d’avui fins a divendres per als dies 18, 19 i 20 de juny. A Lleida, afectaria els hospitals Santa Maria (200 empleats), Tremp i de la Seu d’Urgell i els CAP d’Alpicat, de Solsona i de Bellver de Cerdanya.

En un comunicat conjunt, van explicar que ahir mateix “la patronal ens va comunicar la convocatòria de la taula negociadora del conveni de forma immediata i es reconeix el conveni com l’únic instrument legítim per poder establir les condicions del sector i la protecció de l’eficàcia dels acords que ja hi consten, principal reivindicació que va motivar l’origen d’aquest conflicte”. I és que els tres sindicats van criticar que les patronals arribessin a un acord al marge del conveni amb Metges de Catalunya.

“Amb la finalitat de trobar solucions en el marc de la negociació col·lectiva estatutària, hem pres la decisió d’ajornar la vaga i donar a la patronal aquest marge de temps per poder restablir ponts”.

Més notícies »

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Creus que Lleida és una ciutat segura?