La Zona Alta de Lleida celebrarà l'onzena Nit Oberta amb sortejos, ofertes i activitats

LLEIDA.COM
Publicat: 
24-05-2023
Actualitzat: 08-06-2023 12:06
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • La Zona Alta de Lleida celebrarà l'onzena Nit Oberta amb sortejos, ofertes i activitats

La Zona Alta de Lleida celebrarà l'onzena edició de la Nit Oberta, la Festa del Comerç, el divendres 9 de juny. Un còctel, sinònim de festa, és el protagonista del cartell d'enguany, per evocar les magnífiques ocasions per conversar, socialitzar i passar una bona estona. La Nit Oberta de la Zona Alta començarà ben d'hora, de 9:30 a 11 hores, amb el ja tradicional torneig d'escacs dels i les alumnes del Col·legi Sant Jaume-Les Heures. A partir de les 18.00 h i fins a la mitjanit, les botigues sòcies de la Zona Alta de Lleida oferiran diversos descomptes, outlets, ofertes i promocions.


CONSULTA EL PROGRAMA DE LA NIT OBERTA


En aquesta edició, des de la zona comercial també ofereixen l'oportunitat d'aconseguir xecs regal de l’1 al 9 de juny. Els visitants i clients que vulguin participar en aquesta promoció només hauran de trobar el còctel que s'amaga als aparadors socis de la Zona Alta de Lleida, entrar a l'establiment i segellar la butlleta de franc. Aconseguint 15 segells, podran entrar al sorteig de vals regal de diferents imports. La butlleta es pot aconseguir als establiments de Zona Alta Lleida i a l’oficina de Turisme i s'ha de dipositar a la bústia que es situarà el 9 de juny a la plaça Ricard Viñes.

Activitats a la Festa del Comerç

  • A partir de les 18.00h, l'Espai DI9 Dona organitza jocs infantils i coca amb xocalata
  • De 19.00 h a 20.00h, l’escenari a la plaça Ricard Viñes acollirà una actuació infantil patrocinada per Sunka-Plusfresc. En acabar, s’oferirà una degustació de productes al supermercat, amb recaptació per al Banc d’Aliments.
  • Durant tota la tarda, música en directe amb discjòqueis, els balls de les noies de Dansa Estudi i, per acabar la festa, demostració també de ball amb l’escola El Mirall.
Comparteix

També t'interessarà