⏯️ L'advocat dels detinguts pels aldarulls a Lleida denuncia "agressió policial innecessària"

ACN
Publicat: 
18-02-2021
Actualitzat: 18-02-2021 13:49
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • ⏯️ L'advocat dels detinguts pels aldarulls a Lleida denuncia "agressió policial innecessària"
  • Pla general de l'advocat dels detinguts a Lleida dimarts, Josep Maria Pocino, atenent els mitjans de comunicació davant dels jutjats de Lleida

L'advocat dels 7 detinguts majors d'edat pels aldarulls de dimarts a Lleida al final de la manifestació en contra de l'empresonament de Pablo Hasel denuncia que presenten lesions al cos i a la cara per cops de porra. El lletrat Josep Maria Pocino, ha explicat que els joves estaven refugiats en un portal, que no van presentar resistència i que "l'agressió policial va ser innecessària". Pocino ha cridat a la calma per les dues bandes, tants als manifestants com a la policia i ha avançat que els 7 detinguts, que passaran aquest dijous a disposició judicial no declararan perquè "no tenen res a dir". Un centenar de persones s'han concentrat davant els jutjats de Lleida per donar-los suport.

Un dels portaveus de la Plataforma Llibertat Pablo Hasel, David Martín, ha defensat, però, que "la legítima resposta als carrers no és violència, sinó autodefensa".
 

Comparteix

També t'interessarà