⏯️ L'advocat dels detinguts pels aldarulls a Lleida denuncia "agressió policial innecessària"

ACN
18-02-2021
  • ⏯️ L'advocat dels detinguts pels aldarulls a Lleida denuncia "agressió policial innecessària"
  • Pla general de l'advocat dels detinguts a Lleida dimarts, Josep Maria Pocino, atenent els mitjans de comunicació davant dels jutjats de Lleida

L'advocat dels 7 detinguts majors d'edat pels aldarulls de dimarts a Lleida al final de la manifestació en contra de l'empresonament de Pablo Hasel denuncia que presenten lesions al cos i a la cara per cops de porra. El lletrat Josep Maria Pocino, ha explicat que els joves estaven refugiats en un portal, que no van presentar resistència i que "l'agressió policial va ser innecessària". Pocino ha cridat a la calma per les dues bandes, tants als manifestants com a la policia i ha avançat que els 7 detinguts, que passaran aquest dijous a disposició judicial no declararan perquè "no tenen res a dir". Un centenar de persones s'han concentrat davant els jutjats de Lleida per donar-los suport.

Un dels portaveus de la Plataforma Llibertat Pablo Hasel, David Martín, ha defensat, però, que "la legítima resposta als carrers no és violència, sinó autodefensa".
 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta