⏯️ L'AECC engega la campanya digital 'All Together Week' amb experts i 'influencers'

REDACCIÓ
17-11-2020
  • ⏯️ L'AECC engega la campanya digital 'All Together Week' amb experts i 'influencers'
    Peu de foto: 
    LLEIDA.COM

L’AECC-Catalunya contra el Càncer ha organitzat l’All Together Week, una gran campanya digital que se celebrarà des d’avui 17 fins al 26 de novembre, amb diverses activitats gratuïtes a càrrec de reconeguts experts i influencers del moment sobre quatre àmbits: nutrició, esport, cultura i lifestyle. A més durant aquest dies es duran a terme diferents sortejos i una subhasta benèfica on es licitaran més de 20 experiències i objectes, d’entre els quals hi destaca una obra de Jaume Plensa.

L’associació ha preparat tot una sèrie d’espectacles, xerrades, tallers i activitats les quals es podran seguir a través de les xarxes socials a Instagram, Twitter i Facebook i al canal de YouTube de l’AECC de la mà d’experts i reconeguts en el seu camp, com els músics Joan Manel Serrat, Ramon Mirabet i Suu; els esportistes Laia Palau i Pol Espargaró; els cuiners Carme Ruscalleda, els germans Torres i Carles Gaig; l’actor Bruno Oro; a més d’oferir espectacles per als més petits de la casa de la mà de El Pot Petit, Viu el Teatre i El Petit Dalí.

El dijous 19 de novembre, a les 11 hores, la xef Carme Ruscalleda donarà el tret de sortida a totes els activitats programades amb un showcooking d’una recepta saludable i, a les 20 hores, el músic Ramon Mirabet oferirà un concert solidari. Al web alltogetherweek.com està disponible tot el calendari d’activitats programades, que tenen l’objectiu d’oferir entreteniment i coneixement als espectadors. Aquestes, també, serviran per donar a conèixer l’associació i tots els serveis gratuïts que ofereix: atenció psicològica, social, benestar corporal, proporcionar suport i acompanyament a pacients i familiars, campanyes d’educació i promoció de la salut per prevenir el càncer i finançar projectes de recerca oncològica.

Durant la campanya i fins el  26 de novembre a les 12 h hi haurà una subhasta benèfica on es licitaran experiències úniques i objectes amb un valor especial donades per persones reconegudes. El ventall d’experiències i objectes per les quals licitar és molt ampli: destaca una obra de Jaume Plensa, però també hi ha menús per a dues persones al restaurant Semproniana, d’Ada Parellada, un vermut i conversa amb la Carme Ruscalleda al nou bar “El Jardí del Sant Pau”, guants signats per Pol Espargarró, una samarreta signada del RCD Espanyol, del Girona FC, del UniGirona -per Laia Palau-, un ukelele signat per Suu, una raqueta d’en Tommy Robredo, o una il·lustració personalitzada de Lola Vendetta.

Al web de la campanya digital es poden trobar tots els productes i experiències pels quals licitar a la subhasta solidària, com també el llistat de productes que entraran al sorteig.

Mentre l’All Together Week se celebri, totes les persones interessades tindran l’opció de fer donacions a l’AECC-Catalunya contra el Càncer per col·laborar en la lluita contra aquesta malaltia. Les dades reflecteixen que a Catalunya l’any passat es van diagnosticar més de 43 mil nous casos de càncer, sent aquesta la causa de defunció en més de 17 mil persones.

Tots els diners recaptats es destinaran íntegrament a ajudes per a pacients de càncer i les seves famílies, a més de finançar projectes de recerca oncològica. L’AECC és l’entitat social i privada que més fons destina per a la investigació en càncer.

Etiquetes: 
Comparteix

També t'interessarà

Enquesta