L'Agrupació de Comerciants de les Borges repartirà 3.000 euros en vals aquest Nadal

REDACCIÓ
Publicat: 
07-12-2022
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • L'Agrupació de Comerciants de les Borges repartirà 3.000 euros en vals aquest Nadal
    Peu de foto: 
    Ajuntament de Les Borges Blanques
  • L'Agrupació de Comerciants de les Borges repartirà 3.000 euros en vals aquest Nadal
    Peu de foto: 
    Ajuntament de Les Borges Blanques

L’Agrupació de Comerciants de les Borges Blanques ha inaugurat aquesta setmana la campanya de Nadal, que repartirà un premi diari de 100 euros fins el pròxim 5 de gener, i cinc premis de 200 euros, que se sortejaran els dies 10, 17, 24 i 31 de desembre i el Dia de Reis. En total, les persones que participin en la campanya tindran la possibilitat de guanyar fins a 3.000 euros en vals, per gastar-los en les botigues del municipi adherides a la campanya. Amb aquesta iniciativa que organitza anualment d’Agrupació, de la mà de l’Ajuntament de les Borges, la capital garriguenca vol incentivar el comerç local i de proximitat.

En concret, les persones que vulguin participar en la campanya rebran una butlleta cada vegada que facin la compra en un dels establiments borgencs adherits a la iniciativa. Després d’omplir les seves dades, hauran de dipositar la butlleta a l’urna que s’ha habilitat davant de l’Ajuntament i entraran en els diferents sorteigs de vals de compra que es faran.

Els sorteigs i l’entrega dels vals

Els sorteigs es duran a terme els dies 10, 17, 24 i 31 de desembre i el dia 5 de gener, a les 13.45 hores davant de l’Ajuntament de la capital garriguenca. En cadascun dels sorteigs es donaran a conèixer els i les guanyadores dels premis diaris de 100 euros dels dies anteriors, i també es repartirà un val de 200 euros. La campanya va donar el seu tret de sortida aquest dilluns, 5 de desembre, i està previst que s’allargui fins al pròxim 5 de gener, en què tindrà lloc el darrer dels sorteigs.

El regidor de Promoció Econòmica del consistori borgenc, Jordi Ribalta, ha explicat que, davant del gran èxit d’edicions anteriors, aquesta iniciativa torna a les Borges un any més amb l’objectiu de continuar fidelitzant les persones que aposten pels comerços dels municipis a l’hora de fer les seves compres, amb un premi extra, i que, amb la seva despesa, garanteixen la continuïtat d’aquests negocis familiars.

Comparteix

També t'interessarà