L’Alta Ribagorça i els Pallars, sense Bibliobús per avaria

J.B.
26-11-2019
  • L’Alta Ribagorça i els Pallars, sense Bibliobús per avaria

Una quinzena de nuclis de població de les comarques de l’Alta Ribagorça i els dos Pallars fa uns mesos que no poden gaudir del servei de Bibliobús de la Generalitat per una avaria al vehicle. Des de la Central de Biblioteques de Lleida van confirmar que el Bibliobús Pere Quart es troba al taller mecànic a l’espera de solucionar el problema, sense data de moment de tornada al servei.

No es tracta d’una avaria de motor sinó del mecanisme automàtic que serveix, quan el bus està estacionat, per desplegar la denominada petaca, la part central de la caixa (com es veu a la foto de la dreta) que habilita a l’interior d’aquest autocar especial la sala de préstec i lectura.

La interrupció d’aquest servei bibliotecari ambulant se supleix a través de les biblioteques comarcals de referència, ja sigui al Pont de Suert, Sort o Tremp. Això sí, implica que els usuaris s’han de desplaçar en lloc d’esperar la visita del Bibliobús, que té a la majoria de poblacions una periodicitat quinzenal. De moment, usuaris o escoles poden sol·licitar llibres o material audiovisual a través del telèfon 647 333 338 o al correu bibliobuspquart@gencat.cat.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta