L'Aplec ampliarà la wi-fi gratuïta

REDACCIÓ
Publicat: 
01-02-2020
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • L'Aplec ampliarà la wi-fi gratuïta

L'operador lleidatà de telefonia, Internet i TV, Bivid ampliarà el servei gratuït de wi-fi als penyistes durant l'Aplec del Caragol 2020. Aquesta és una de les millores que recull l'acord de patrocini que Bivid ha signat amb la Federació de Colles de l'Aplec del Caragol de Lleida (Fecoll). 

Després d'un any com a Col·laborador de la Festa, Bivid ha decidit incrementar la seva aposta per l'Aplec del Caragol com a Patrocinador Oficial. "Una aliança que coincideix en valors com la sostenibilitat. De la mateixa manera que l'Aplec fa anys que treballa amb l'eliminació de residus amb material compostable; a Bivid hem implementat tot un pla per reduir l'Empremta de carboni de la nostra activitat", ha explicat David Montero, Product Manager de Bivid.

Per la seva banda, Ferran Perdrix, president de la Fecoll ha celebrat l'increment de vinculació de la firma tecnològica amb la festa "que es traduirà en noves activitats i sorpreses per als penyistes durant l'Aplec vinent, així com en beneficis econòmics per l'organització".
Amb aquest nou conveni, Bivid i Fecoll obren també la via de noves col·laboracions durant tot l'any més enllà dels dies de l'Aplec.
 

Comparteix

També t'interessarà