L'Aplec forma les colles en prevenció de consums i agressions sexistes

REDACCIÓ
30-04-2022
  • L'Aplec forma les colles en prevenció de consums i agressions sexistes
    Peu de foto: 
    Foto FECOLL

La Federació de Colles de l'Aplec del Caragol de Lleida (Fecoll) va realitzar aquest divendres una formació per a les colles de l'Aplec sobre bones pràctiques en prevenció de consums i agressions sexistes. L'activitat es va fer a l'Espai Gastronòmic Fecoll del carrer Obradors i es realitza en col·laboració amb l'Ajuntament de Lleida, dins el Programa Nits Q Lleida.

Amb aquesta acció, la Fecoll pretén donar eines als collistes per detectar conductes sexistes durant la celebració de la festa, fent de la formació i la prevenció el millor instrument per fer front a aquesta mena de situacions. La idea és transmetre que la celebració i la festa ha d'estar en concordança amb el respecte mutu, sabent que cal respectar els límits. A més de diferents recomanacions, s'informa de quin és el protocol d'intervenció davant la detecció de conductes sexistes durant la festa.

Nits Q Lleida de l’Ajuntament de Lleida és un programa d’intervenció educativa en espais d’oci nocturn amb l’objectiu de crear un espai de diàleg participatiu entre tots els agents implicats en l’oci nocturn de la ciutat per tal d’aconseguir entorns més segurs, atractius, saludables, creatius i de qualitat per a tothom, per tal de millorar l’oci nocturn a Lleida. Es desenvolupa a Lleida des de l’any 2013 impulsat per l’Ajuntament i amb la col·laboració del Departament de Salut de la Generalitat i la Diputació de Lleida.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Veuràs algun partit del Mundial de futbol de Qatar?