L’Aplec i el Llista estrenyen lligams

REDACCIÓ
27-02-2020
  • L’Aplec i el Llista estrenyen lligams

La Federació de Colles de l’Aplec i el CE Lleida Llista Blava van celebrar ahir al vespre el tradicional sopar de germanor; un acte que s’emmarca dins el conveni de col·laboració entre la Fecoll i el Llista que va reunir directius, tècnics i jugadors d’ambdues entitats. En aquest sentit, el president de la Fecoll, Ferran Perdrix, va valorar molt positivament “l’orgull que mostren els jugadors per defensar el nom de Lleida i el de l’Aplec i els va encoratjar a afrontar amb optimisme els partits que resten, tot convidant-los al pròxim Aplec del Caragol”.

Per la seva banda, el president del Llista, Enric Duch, va agrair a la Fecoll la trobada que “sempre ha servit com un punt d’inflexió i ha estat un revulsiu per rellançar l’equip i, desitgem que aquest cop, aconseguim arribar al play off per tornar a jugar a Europa”, va dir. 

La col·laboració entre la Fecoll i el Llista suposa, entre altres coses, que els jugadors d’hoquei duguin el logo de l’Aplec a l’equipament i, per tant, donen visibilitat a la festa arreu. D’altra banda, la Fecoll dona suport al club en competicions gràcies als collistes de l’Aplec que formen part de l’afició del club lleidatà.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Els plans per aquestes vacances són...