L’Arquitectour Debat reflexiona sobre el model de l’escola del futur

REDACCIÓ
15-10-2021
  • L’Arquitectour Debat reflexiona sobre el model de l’escola del futur
  • L’Arquitectour Debat reflexiona sobre el model de l’escola del futur
  • L’Arquitectour Debat reflexiona sobre el model de l’escola del futur

Aquest dijous ha tingut lloc l’Arquitectour Debat a la sala d’actes de la Demarcació de Lleida del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) amb les conferències “Quatre edificis escolars”, a càrrec del guardonat arquitecte Manel Brullet, i “40 anys d’Escoles de la Generalitat a Lleida”, a càrrec dels arquitectes Josep Rovira i Marta Trullàs, responsables de la secció d’obres i manteniment als Serveis Territorials de Lleida del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

Tot seguit, ha tingut lloc el debat “Reflexions sobre el model de l’escola del futur” amb els arquitectes Maite Mínguez, cap del Servei de Gestió de Construccions Escolars del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, Manel BrulletJosep Rovira i Marta Trullàs.

Es tracta de l’activitat prèvia a l’Arquitectour Lleida que se celebrarà el pròxim dissabte, 16 d’octubre de 10.00 a 13.30 hores, amb la col·laboració del Departament d’Educació. L’Arquitectour Lleida d’enguany té l’arquitectura escolar com a leitmotiv amb visites a quatre centres educatius de la ciutat de Lleida: l’Escola Joan XXIII; l’Escola Joc de la Bola; l’Escola Santa Maria de Gardeny i Institut Ronda, i l’Escola Magí Morera i Galícia i Institut dels Templers. Els arquitectes autors de les obres acompanyaran els participants i realitzaran les explicacions davant de cada edifici. El punt de trobada serà l’Escola Joan XXIII, al carrer Bisbe Irurita cantonada amb carrer Pica d’Estats, a les 9.45 h per iniciar la ruta a les 10.00 h. 

L’Arquitectour Lleida, gratuït i obert a tota la ciutadania, va néixer fa set anys amb la voluntat de difondre i posar en valor tant l’arquitectura contemporània com el patrimoni històric de la ciutat amb motiu del Dia Mundial de l’Arquitectura, que se celebra anualment el primer dilluns del mes d’octubre.

Per poder participar en l’Arquitectour Lleida cal inscriure’s prèviament amb identificació obligatòria. Atesa la situació actual, l’activitat es durà a terme respectant les distàncies entre persones en la mesura del possible i es formaran grups reduïts en funció del total d’inscrits. A més, és obligatori l’ús de mascareta per accedir als diferents edificis i centres.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta