L'Audiència Nacional confirma l'ordre d'empresonament contra Pablo Hasél

ACN
Publicat: 
15-02-2021
Actualitzat: 15-02-2021 18:59
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Pla mitjà on es pot veure al raper Pablo Hasél tancat a la UdL per frenar la seva detenció i empresonament

L’Audiència Nacional ha confirmat aquest dilluns l’ordre d’empresonament contra el raper lleidatà Pablo Hasél, que havia presentat un recurs de súplica. El tribunal rebutja el recurs, com demanava la fiscalia i manté vigent l’ordre d’empresonament, que donava de termini fins divendres passat a Hasél per ingressar voluntàriament a presó per complir la pena de nou mesos per enaltiment del terrorisme i injúries a la Corona i les forces de seguretat. El tribunal recorda que Hasél ja té antecedents similars i, per tant és reincident, i no té intenció de reparar moralment el dany causat, sinó que “persisteix en la seva actitud antisocial”.
A més, la interlocutòria diu que “les campanyes en favor del penat que poguessin haver orquestrat algunes persones no poden determinar la inaplicació de la llei vigent, sinó la seva eventual modificació pel Parlament”.

Justament aquest dilluns Hasél s’ha tancat juntament amb altres persones que li donen suport a l’edifici del Rectorat de la Universitat de Lleida per tal de dificultar la seva detenció i empresonament.
 

Comparteix

També t'interessarà