L’Auditori Enric Granados de Lleida acull el Bolero i La Valse de Ravel de l’OJC

REDACCIÓ
29-01-2020
  • L’Auditori Enric Granados de Lleida acull el Bolero i La Valse de Ravel de l’OJC

Després de l’èxit del passat diumenge al Conservatori del Liceu de Barcelona, l’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida (OJC) segueix presentant dues de les seves activitats formatives més importants: els projectes pedagògics Taller d’orquestra OJC i Acadèmia OJC, adreçats respectivament als estudiants dels primers cursos i dels darrers cursos de Grau Professional. La iniciativa consisteix en què els estudiants, al costat de l’OJC, s’ajuntin per interpretar el repertori simfònic, sota la tutela dels seus membres. D’aquesta manera els alumnes tenen l’oportunitat de viure des de dins el treball d’una orquestra professional.

Tot això, podrà viure en el concert 'El Bolero i La Valse de Ravel' que tindrà lloc el proper diumenge 2 de febrer a l’Auditori Enric Granados de Lleida. El concert amb l’OJC serà dirigit pel mestre Alfons Reverté en un concert en el que també participaran els més de 20 membres de l’Acadèmia que han superat les proves prèvies de selecció o la totalitat de l’Orquestra del Conservatori de Lleida, dirigida habitualment per Dolors Ricart, formació convidada enguany a participar en el Taller d’Orquestra.

Es podran escoltar obres tan brillants i conegudes com l’Obertura de Nabucco de Verdi, el Bolero i La Valse de Ravel, fragments de Tannhäuser de Wagner i fins i tot una obra estrena que porta per nom “Jota” del compositor lleidatà David Esterri. Una nova oportunitat magnífica per als estudiants que els permetrà interpretar un gran repertori amb els màxims criteris de qualitat i que farà a la vegada que tothom pugui gaudir-ne des de baix de l’escenari.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta