L’Aula Municipal de Teatre demana disculpes a les víctimes dels casos d’abusos sexuals i de poder

REDACCIÓ
28-02-2021
  • Aula Teatre Lleida

L’equip de l’Aula Municipal de Teatre de Lleida ha emès un comunicat que tot seguit compartim, amb relació als casos d’abusos de poder i/o abusos sexuals, pel ‘cas Aula’, a través del qual demanen públicament disculpes a les persones que han estat víctimes, per haver arribat tard i no haver donat suport que mereixien davant la situació que van patir.

En el mateix comunicat, es compromet a reparar els danys causats i a assegurar que no es tornaran a repetir situacions similars en l’escola, per la qual cosa manifesten la predisposició a dialogar i treballar per a fer de l’Aula un espai segur, perquè l’alumnat pugui gaudir de les arts escèniques.

Comunicat

“Arribem tard. Ens hem equivocat en moltes coses. No us hem donat el suport que una situació com la que vàreu patir demanava, per tot això necessitem demanar-vos disculpes públicament.

L’equip de l’Aula Municipal de Teatre ens comprometem a seguir treballant encara amb més determinació per reparar els danys causats i assegurar-nos que dins de la nostra escola mai més tornaran a donar-se abusos de poder i/o abusos sexuals.

Estem obertes a tot tipus de diàleg i a treballar per restablir ponts i fer de l’Aula un espai segur perquè el nostre alumnat pugui gaudir de les arts escèniques”.

Comparteix

També t'interessarà