Referent de la setmana

L'Aula de Teatre de Lleida

lleida.com / Sara Vallés
L'Aula de Teatre de Lleida

Nom: Aula Municipal de Teatre de Lleida
Data fundació: 1981
Directora: Mireia Teixidó
Tipus escola: pública


L'Aula de Teatre de Lleida es va fundar el 1981 i ja s'ha convertit en l'escola de teatre pública més gran de l'Estat amb 2.000 alumnes. Així, ella mateixa es defineix com el centre d'ensenyament teatral de la ciutat on es combina la formació tant des d'una vessant lúdica com professional. A més, aposta per l'excel·lència, la passió, el talent i la imaginació creant un espai adequat per a l'experimentació, la creació i el desenvolupament integral de la persona.  

No obstant, s'adapta a les necessitats de cada individu, ja que la seva missió és poder combinar aquelles persones que només volen gaudir del teatre i fan servir aquest art com una alliberació i aquelles que tenen una vessant més professionalitzadora. L'Aula vol ser un lloc on la gent s'ho passi bé, es diverteixi i sigui una mica més feliç.

Com a innovació, des de l'organització es treballa en l'elaboració d'una metodologia pedagògica pròpia, la qual ha sabut trobar l'equilibri entre la pedagogia i la creació artística. 

L'any passat va celebrar el seu 35è aniversari, estrenant una nova imatge corporativa i endinsant-se en una nova etapa. Així que només podem dir, felicitats!

Si voleu saber més visiteu el web de l'Aula

Més referents »

Comparteix

Agenda

octubre

dl dt dc dj dv ds dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 

Enquesta

Recuperaries la salutació amb dos petons?