⏯️ L'emotiu homenatge d'Aina Balasch, ex-alumna de l'Aula de Teatre, a les víctimes d'abusos sexuals

LLEIDACOM / Miquel de Santiago
28-05-2020
  • ⏯️ L'emotiu homenatge d'Aina Balasch, ex-alumna de l'Aula de Teatre, a les víctimes d'abusos sexuals

Aina Balasch ha volgut homenatjar i donar suport a totes les dones que han patit abusos sexuals, i en especial a les víctimes que els van patir a l'Aula de Teatre de Lleida. La cantautora d'Albesa, que també és exalumna del centre, trasllada tot el seu escalf a les joves valentes que ho han denunciat i a les seves famílies, amb una emotiva interpretació de la cançó 'La trastienda de laurel', junt amb aquest missatge:

"Sóc l'Aina Balasch i he estat alumna de l'Aula de teatre de Lleida durant 12 anys. Aquests dies han estat plens de ràbia i impotència, llegir el que he llegit no ha estat fàcil ni de processar ni d’acceptar. Ahir mentre intentava, un cop més, digerir totes i cadascuna de les paraules escrites , vaig tenir la necessitat d’agafar la guitarra i desfogar-me. Ara, amb aquesta cançó he pogut ficar paraules als meus sentiments. Ara, em sento amb el puny més alt i amb més força.

Per això la vull dedicar a totes les companyes de l’Aula de Teatre de Lleida que han patit abús. No esteu soles i lluitarem totes juntes. Gràcies per la vostra valentia, ja n’hi ha prou de no ficar noms i cognoms. Gràcies també a @donesaescena. “Solo nosotras podemos atar a las mariposas que tanto nos han hecho callar”"

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Recuperaries la salutació amb dos petons?