Les Borges sorteja experiències turístiques entre les persones que comprin al municipi

REDACCIÓ
04-06-2021
  • Les Borges sorteja experiències turístiques entre les persones que comprin al municipi

Amb l’objectiu de donar suport al petit comerç i promocionar el turisme local i de proximitat, l’Ajuntament de les Borges Blanques s’ha adherit a l’onzena edició de la campanya ‘Compra i descobreix Catalunya’ de la Xarxa de Barris Antics, i durant tot el mes de juny sortejarà experiències turístiques pel territori entre totes les persones que facin la seva compra en establiments del municipi.

Les persones que comprin a les botigues borgenques que estiguin adherides a la campanya durant tot el mes, obtindran una butlleta per cada compra que facin, que els permetrà participar en el sorteig d’estades i experiències de turisme per tota Catalunya.

Una vegada hagi finalitzat la campanya, se celebraran els sortejos de les diferents experiències, i les persones guanyadores podran gaudir de visites guiades, visites, teatralitzades, dinars, coneixement de l’entorn natural, tastos, nits d’hotel, participar en festes i fires locals, entre altres. Un dels premis anirà destinat als comerciants, per tal de poder premiar també la participació i la col·laboració dels establiments.

A les Borges, s’han adherit a la campanya una vuitantena de comerços de tota mena, i està previst que a principis de juliol, se sortegin un total de 33 experiències, que s’atorgaran a 32 clients i 1 comerciant, i que estan valorats en 3.230,91 euros.

Les Borges organitzarà una experiència a la vila durant la Fira de l’Oli

Entre les experiències turístiques que tindran lloc a les Borges, en tant que municipi participant en la campanya, tindrà lloc la visita guiada a la Fira de l’Oli Qualitat Verge Extra i les Garrigues, pensada per a dues persones, i que comptarà amb un tast d’olis maridat amb productes locals; la visita guiada pel municipi i el nucli antic, on els visitants podran gaudir de l’encant del Parc del Terrall, i veure els monuments més emblemàtics de la vila i el patrimoni arquitectònic i cultural borgenc; la visita Guiada al museu Espai Macià, el centre d’interpretació de la figura de Francesc Macià; la visita al Molí de Cal Gineret, el centre d’interpretació de la Guerra Civil i la Indústria de l’oli, en una proposta que servirà per conèixer el molí, que compta fins a 13 cups monumentals i un antic refugi que s’utilitzava per salvaguardar la població civil dels bombardejos. L’experiència a les Borges clourà amb un dinar al recinte firal amb un plat típic del territori, cuinat amb oli de les Garrigues, així com una degustació de productes del territori. Al final de la visita, s’obsequiarà les persones participants amb un lot de productes locals valorat en 30 euros.

La campanya de la Xarxa de Barris Antics

La campanya ‘Compra i descobreix Catalunya’ és un projecte col·laboratiu entre administracions locals, ideat, organitzat i coordinat des dels municipis amb el suport de la Generalitat i de la Diputació de Barcelona, la de Lleida i la de Tarragona.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta