Les Borges tanca parcs i equipaments al pujar els casos

C.SANS / X.S.
14-10-2020
  • Les Borges tanca parcs i equipaments al pujar els casos
    Peu de foto: 
    Alumnes de l'institut Joan Brudieu esperant a fer-se el PCR (Foto C. SANS)

L’ajuntament de les Borges va anunciar ahir el tancament de parcs infantils i equipaments municipals “davant de la situació crítica actual pels casos detectats”. El municipi té el risc de rebrot més alt de Lleida, amb un índex de 3.283, a causa en part del brot de la residència. En un ban, el consistori va explicar que aquestes mesures s’aplicaran almenys durant 15 dies. Va avançar que dissabte es farà un cribratge massiu “prioritzant les famílies amb fills en edat escolar”. Segons Educació, hi ha 78 aïllats de 3 grups del col·legi Mare de Déu de Montserrat i l’institut Josep Vallverdú va assenyalar que hi ha 4 classes confinades.

En col·legis i instituts de Lleida constaven ahir els 1.426 aïllats de 60 classes, segons Educació. Això suposa 9 confinats més des de dissabte. A Tàrrega hi ha unes altres 4 classes aïllades (2 de l’institut Alfons Costafreda, 1 de l’Escola Vedruna i 1 de l’Escola Pia).

D’altra banda, els 56 alumnes de 3 grups confinats de l’institut Joan Brudieu de la Seu es van sotmetre al PCR, ja que una mestra va impartir classe després de fer-se un test, que va ser positiu. Famílies van explicar que el centre es va disculpar.

Així mateix, Salut inicia demà els PCR en centres educatius de Cervera. Resultats provisionals dels 534 tests del cribratge de la setmana passada han presentat 10 positius.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Comparteixes tant temps com voldries amb la teva mare?