⏯️ Les piscines de Cappont i Balàfia obriran dilluns amb cita prèvia

REDACCIÓN
29-07-2020
  • ⏯️ Les piscines de Cappont i Balàfia obriran dilluns amb cita prèvia
  • ⏯️ Les piscines de Cappont i Balàfia obriran dilluns amb cita prèvia

L’ajuntament de Lleida va anunciar ahir que dilluns obrirà les piscines municipals de Cappont i Balàfia. Una mesura que arriba després que la ciutadania ho hagi reclamat des de l’inici de l’estiu a causa de les altes temperatures.

El consistori va detallar ahir que només s’hi podrà entrar amb cita prèvia a través d’una aplicació web que s’estrenarà divendres i els ciutadans podran escollir tres franges horàries per entrar. Els tres torns són d’11.00 a 13.30 hores, de 14.00 a 16.30 i de 17.00 a 19.30 hores. D’aquesta manera, hi haurà un interval de mitja hora entre cada torn per desinfectar tot l’espai.

Les persones que estiguin interessades a anar a les piscines hauran de registrar la petició a l’app i aquesta els generarà un codi QR per poder accedir-hi. A l’entrada es podrà mostrar tant en paper com des del mòbil i les persones que no disposin d’un ordinador per fer la reserva en podran utilitzar un de l’Oficina Municipal d’Atenció Ciutadana (OMAC).

L’ajuntament va argumentar que només obriran les piscines de Cappont i Balàfia perquè “són les més grans i les que estan més ben equipades”. Estaran obertes fins al 13 de setembre, tota la zona estarà senyalitzada per garantir la distància de seguretat i els vestidors estaran tancats.

L’anunci de la Paeria va venir després que el PSC critiqués que el cap de setmana passat permetés l’obertura de les piscines privades “i no fes res per obrir les públiques, és tota una declaració d’intencions del govern, que crea un greuge”, va lamentar el regidor socialista Jackson Quiñónez.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta