Liciten l’antic solar de les firetes per a equipaments

SANTI COSTA DOMINGO
08-05-2019
  • Liciten l’antic solar de les firetes per a equipaments

L’ajuntament va treure ahir a licitació la cessió d’un terreny situat a les dos finques que posseeix als carrers Miquel Batllori i President Josep Irla, a Copa d’Or, amb l’objectiu de fer “un equipament comunitari”. Aquest espai, de 9.500 metres quadrats, és on s’instal·laven les firetes durant els últims quatre anys i, com que ara s’han mudat als terrenys de l’antiga Hípica, el consistori ha tret el terreny a licitació per un cànon anual mínim de 414.728,23 euros per un període de cinquanta anys i s’hi podran presentar ofertes fins al 30 de setembre.

Els usos que preveu el plec de clàusules administratives de la finca preveuen construir un equipament educatiu, sociocultural, esportiu, sanitarioassistencial, residencial especial, publicoadministratiu o un espai de culte religiós. Precisament, el portaveu de la comunitat musulmana, Abdellatif Láatabi, no va descartar que aquest terreny s’utilitzi per construir-hi una mesquita, però va precisar que “encara hem de parlar-ho tant amb la comunitat musulmana com amb l’ajuntament, però esperem reunir-nos ben aviat”.

Paral·lelament, la Paeria contempla que el futur equipament que sigui a la finca no ocupi més del 50 per cent del terreny, compti amb una altura màxima de 16 metres i que disposi d’una plaça d’aparcament per cada 150 metres quadrats de solar.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Penses que s’hauria d’obrir l’oci nocturn?