⏯️ L'Interfado estrena la desena edició amb el reconegut artista Raul Marques

REDACCIÓ
13-10-2021
  • ⏯️ L'Interfado estrena la desena edició amb el reconegut artista Raul Marques

La 10a edició del Festival Internacional de Fado tindrà lloc per desè any consecutiu a Lleida, i per segona vegada també a La Seu d’Urgell. Enguany l’InterFado es celebrarà del 14 al 23 d’octubre i comptarà amb les actuacions de formacions musicals amb una consolidada trajectòria musical dins del fado, vingudes des de Porto, Lisboa i Madrid.

El reconegut artista Raul Marques, obrirà el festival al Cafè del Teatre de Lleida el divendres 15 d’octubre (22h), on presentarà en exclusiva a Catalunya el seu nou àlbum, ‘New Lisbon, Arizona‘. Amb un estil que es mou entre el fado i la cançó d’autor, al nou disc es pot sentir també la influència de la musicalitat mexicana i de la meridional americana. Es va gravar a Tucson (Arizona), i el productor, Sergio Mendoza, és americà d'origen mexicà.

El certamen, organitzat la Fundació Orfeó Lleidatà i l’Ajuntament de Lleida, amb la col·laboració especial del Consolat de Portugal a Barcelona, l’Institut d’Estudis Ilerdencs i Supermercats Plusfresc, i sota la direcció artística de la cantant lleidatana Carolina Blàvia, programa dos concerts al Cafè del Teatre de Lleida, un concert a la sala Sant Domènec de la Seu D’Urgell, i un concert a l’Espai Orfeó de Lleida. També es podrà gaudir de l’oferta gastronòmica que acompanya habitualment al festival amb un taller de cuina portuguesa a la Sala Sunka (Plusfresc).
Comparteix

També t'interessarà

Enquesta