Lleida acollirà la 3a Jornada de Responsabilitat Social per promoure la inclusió laboral de persones amb discapacitat

REDACCIÓ / Lourdes Farré
Publicat: 
15-05-2024
Actualitzat: 15-05-2024 10:46
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Lleida acollirà la 3a Jornada de Responsabilitat Social per promoure la inclusió laboral de persones amb discapacitat
    Peu de foto: 
    Cartell promocional de la 3a Jornada de Responsabilitat Social ©Ajuntament de Lleida

L'Ajuntament de Lleida, a través de la Regidoria d’Acció i Innovació Social, en col·laboració amb ASPID, Down Lleida, Federació ALLEM, Fundació Privada Aspros, Federació Catalana de Voluntariat Social, Incorpora, La Torxa i els sindicats UGT i CCOO, organitza la 3a Jornada de Responsabilitat Social, que posarà damunt la taula els factors “Empresa + Persona amb Discapacitat = Oportunitat”.

La jornada, que es farà el proper dia 22 de maig al Palau de Congressos – La Llotja de Lleida en horari de matí, de 9.30 a 13.30 h, té la finalitat de promoure un mercat de treball obert a totes les persones. Es treballarà la sensibilització a les empreses sobre la importància de la gestió de la diversitat, potenciant la consciència de les diferències que es donen en l’àmbit laboral per acabar fomentant un entorn de treball inclusiu.

La 3a Jornada de Responsabilitat Social “Empresa + Persona amb discapacitat = Oportunitat” comptarà amb les intervencions de Glòria Canals, Presidenta d’Aura Fundació, que parlarà sobre el treball amb suport com a oportunitat per la inclusió de les persones amb discapacitat i per a les empreses. També intervindrà Gaby Masfurroll Cortada, CEO de Clíniques Mi i patró de Fundació Mi Alex, que parlarà sobre curar prejudicis, cuidar oportunitats: la integració laboral com a prioritat.

A més, hi haurà una part final en què es presentarà un aparador d’experiències amb relats en primera persona.

Les inscripcions per assistir a la jornada ja són obertes.

Comparteix

També t'interessarà