L’Orquestra Julià Carbonell torna als barris de Lleida

REDACCIÓ
09-10-2021
  • L’Orquestra Julià Carbonell torna als barris de Lleida

L’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida (OJC) inicia un nou cicle de concerts als barris de Lleida amb l’objectiu d’apropar la música simfònica i de cambra a tota la ciutadania. El regidor de Cultura, Ciutat i Transició Ecològica, Jaume Rutllant, i la regidora de Consum, Comerç, Mercats i Participació, Marta Gispert, han presentat aquest divendres la programació que comptarà amb vuit actuacions, que seran gratuïtes però amb reserva prèvia d’entrada.

Rutllant ha destacat que “un cop més l’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida és una eina cultural al servei de tot el territori, que ens mostra la seva vocació i que té un objectiu compartit per l’OJC i l’Ajuntament de Lleida.

Per la seva banda, Gispert ha explicat que “amb aquesta iniciativa pretenem mantenir viva la música als barris, fomentar el coneixement de l’Orquestra Julià Carbonell, apropant la música a un públic ampli, perquè qualsevol persona que ho desitgi, sense moure’s del seu barri, pugui gaudir d’una bona estona de música”. 

Aquesta segona edició arribarà Sucs i Raimat, a les partides de Grenyana, Rufea, Llívia i als barris de Centre Històric, Joc de la Bola i Mariola. Cal recordar que la primera edició, que es va celebrar entre el maig i el juliol, els concerts van tenir lloc a Pardinyes, Balàfia, Bordeta, Magraners, Ereta i Cappont.

Els 8 concerts als diferents barris de la ciutat són gratuïts, encara que per al control d’aforament s’han de reservar entrades a la plataforma Entrapolis. Les entrades es poden reservar 15 dies abans de cada concert al web de la Paeria.


Dissabte 9 d’octubre. “Violinis 3”. Músics de l’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida – OJC

  • Local Social “L’escola” de Grenyana 18 h
  • Sala Casinet de Llívia 20 h

Diumenge 31 d’octubre. “Duo Aleatori”. Músics de l’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida – OJC

  • Poliesportiu Escola Joc de la Bola 18 h
  • Local Social de Rufea 20 h

Dissabte 20 de novembre. “Trio Canyes OJC”. Músics de l’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida – OJC

  • Centre Cívic de Sucs 18 h
  • Centre Cívic de Raimat 20 h

Dissabte 11 de desembre. “Festino Barroco”. Músics de l’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida – OJC

  • Centre Cívic del Centre Històric 18 h
  • Centre Cívic de la Mariola 20 h
Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

S'hauria d'ampliar l'edat mínima per consumir alcohol?