Neix el Lleida Music Festival San Miguel

REDACCIÓ
02-08-2021
  • Neix el Lleida Music Festival San Miguel
  • Neix el Lleida Music Festival San Miguel

La Seu Vella ha acollit aquest dilluns la presentació de la primera edició del Lleida Music Festival San Miguel, que se celebrarà entre els mesos d’agost i octubre amb artistes i grups de renom com Dvicio, Sidonie, Ana Mena, Nil Moliner, Mishima, Renaldo y Clara, entre altres. El Lleida Music Festival és una iniciativa encapçalada per la promotora musical “Cal Sortir”, amb una consolidada experiència de més de 20 anys en la programació de concerts i activitats culturals i compta amb el patrocini principal de Magna San Miguel, que emmarca aquesta esponsorització en la campanya ‘Ciudades Magníficas’ que té l’objectiu de dinamitzar l’hostaleria i el comerç local.

La Paeria col·labora amb aquesta primera edició i l’alcadessa accidental, Jordina Freixanet, ha presidit la presentació, acompanyada del regidor de de Joventut, Festes i Tradicions Regidor d'Esports i Activitat Física, Ignasi Amor, així com la directora artística del Festival, Laia Cubells. Freixanet ha destacat la complicitat i col·laboració público-privada en aquest tipus d’esdeveniments que reverteixen directament en benefici de la ciutat i aposten per Lleida com un referent cultural de primer ordre.

Cubells, per la seva banda, ha destacat que el Festival vol anar més enllà de la música i “ser un esdeveniment que aplegui i posi en valor totes les potencialitats de les Terres de Ponent, des de la gastronomia, l’art i el turisme de proximitat”. 

14 concerts entre l’agost i l’octubre en dos escenaris

La primera edició del Lleida Music Festival compta amb la programació de 14 concerts entre l’agost i l’octubre, amb la possibilitat que se n’incorpori algun mes. Les actuacions es concentraran en dos escenaris, la plaça de la Sardana del Turó de la Seu Vella i l’Espai Biloba Open Air, que comptaran amb un 70% de l’aforament i venda anticipada d’entrades.

L'Espai Biloba Open Air programa els concerts de Ptazeta (28 d'agost), Dvicio (8 de setembre), Reagge per xics (12 de setembre), Marc Seguí (17 de setembre), Fatima Hajji (19 de setembre), Renaldo y Clara + Enzel (2 d’octubre), Pol Granch (3 d’octubre), Sidonie (8 d’octubre) Trueno (16 d’octubre) i Nil Moliner (17 d’octubre). D'altra banda, la plaça de la Sardana del Turó Seu Vella acollirà els concerts de Mishima (24 de setembre), Ana Mena (26 de setembre) i Dàmaris Gelabert (29 de setembre). La venda o reserva d’entrades s'activa aquest dimarts, a partir de les 12.00 hores, al web del festival.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta