Obert el termini per optar a sis habitatges de lloguer per a persones joves al Centre Històric

REDACCIÓ / Lourdes Farré
Publicat: 
21-06-2024
Actualitzat: 10-07-2024 11:00
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Obert el termini per optar a sis habitatges de lloguer per a persones joves al Centre Històric
    Peu de foto: 
    Imatge d'arxiu

L’Empresa Municipal d’Agenda Urbana (EMAU) ha obert aquesta setmana el termini de sol·licituds per optar a un dels sis habitatges de lloguer per a persones joves disponibles al Centre Històric.

Aquests habitatges tenen entre una i dues habitacions, amb superfícies que van des dels 38 als 75 metres quadrats, i rendes mensuals des de 245 euros per l’apartament més petit, fins a 483 per al més gran. Estan situats als carrers Sant Anastasi, Nou, Josep Solans (2), Escales de Sant Llorenç i Cavallers.

La Paeria de Lleida posa en marxa tres projectes per habilitar una vintena d'habitatges per a joves al Centre Històric
Peu de foto: 
Presentació de les iniciatives per l'emancipació juvenil ©Ajuntament de Lleida

Els destinataris d’aquesta convocatòria, que forma part de les accions de promoció d’habitatge al barri anunciades per l’alcalde Fèlix Larrosa el mes passat, són persones que tinguin un màxim de 30 anys en el moment de la signatura del contracte. Caldrà també que estiguin inscrites en el Registre de Sol·licitants d’Habitatge amb Protecció Oficial de Lleida, amb anterioritat a la data d’avui, d’inici del procediment.

Els requisits també contemplen estar inscrit al padró de Lleida amb una antiguitat mínima d’almenys un any ni tenir cap altre habitatge en propietat. Els ingressos nets de la unitat de convivència hauran de ser d’un mínim de 12.000 euros anuals i un màxim de 3,5 vegades l’IRSC, que equival a 35.936,96 euros anuals per a dues persones.

Les persones interessades poden presentar sol·licitud fins al 2 de juliol a les 13 hores, a l’Oficina Local d’Habitatge del carrer Cavallers.

Comparteix

També t'interessarà