Obres urgents en carreteres afectades pel temporal

M. CODINAS
02-11-2019
  • Obres urgents en carreteres afectades pel temporal
  • Obres urgents en carreteres afectades pel temporal

A l’espera de les reparacions de gran envergadura allà on els danys han estat més greus, les diferents administracions ja duen a terme obres d’urgència per assegurar les infraestructures afectades per les pluges torrencials de la setmana passada.

A l’N-240, a l’altura de l’estació de servei bonÀrea i el complex de la Masia Salat, una excavadora reposava dijous el material arrossegat pel corrent sota la calçada amb terra i grava per evitar possibles enfonsaments. Al lloc on un cotxe va col·lidir provocant danys al formigó després de trencar la tanca de seguretat ara hi ha un mur de contenció fet amb pedres calcàries. Val a destacar que fins ahir la gasolinera va romandre tancada al públic perquè era inaccessible a causa de la quantitat de fang acumulat.

Pel que fa a Saidí, dijous van començar els treballs per retirar els cinc metres de la muralla de l’antic castell medieval que es van desprendre a causa de les pluges de la setmana passada. També es va assegurar la carretera amb un mur de blocs de formigó amb l’objectiu d’evitar que nous despreniments bloquegin o danyin la via. Es preveu que durant la setmana vinent s’instal·li una malla de seguretat a la paret de l’antiga muralla perquè els treballadors que s’encarreguin de restaurar-la no corrin cap risc.

A la línia del tren de la costa (R-13 i R-14) s’estan duent a terme reparacions a la catenària malgrat que encara no hi ha data per a la restitució de la circulació a la via fèrria ja que, dels 62 punts afectats en el tram que va entre Puigverd i l’Espluga de Francolí, una quinzena presenten afectacions d’extrema gravetat. També està previst que dimecres es comencin a retirar els contenidors del tren estacionat a l’estació de Vinaixa, per la qual cosa l’ajuntament demana que no s’estacioni entre el pont i el Bar Sol.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta