Oriol Arumí guanya el premi del públic del 3r Torrefarrera Street Art Festival

REDACCIÓ
20-09-2019
  • Oriol Arumí guanya el premi del públic del 3r Torrefarrera Street Art Festival

El mural “Hope” realitzat per l’artista Oriol Arumí (nascut a Ripoll, establert a Lleida) ha estat l'escollit com a guanyador del premi del públic del tercer Torrefarrera Street Art Festival (TSAF) dotat amb 500 euros. Aquest treball ha rebut 83 vots de les 150 votacions vàlides (el que representa un 26% dels vots) materialitzats a través de la web de participació habilitada per l'Ajuntament de Torrefarrera per a tal efecte. Es tracta del segon premi del públic del TSAF que rep Arumí, ja que el va guanyar la primera edició del 2017 amb un mural que es pot contemplar a la bàscula de la partida de Malpartit.

El grafit guanyador ocupa una paret mitgera del carrer Onze de Setembre cantonada amb el carrer Mancomunitat de Catalunya, amb una superfície de 150 m2. El segon mural més votat pel públic, amb 74 vots, ha estat “Fairy Tale” de l’artista Caryn Koh (Kuala Lumpur, Malàisia). La tercera posició en les votacions del públic, amb 54 vots, ha estat per al mural “Verano” d'Anna Repullo (Sant Feliu de Llobregat, Barcelona).

El mural més votat pel públic, “Hope”, mostra una de les imatges icòniques dels nous temps: la jove activista contra el canvi climàtic sueca Greta Thunberg i la primatòloga anglesa Jane Goodall. Encarna l'esperit de l'ecologisme, de la lluita per un món millor, del feminisme, de les noves generacions, però anant de bracet amb les velles glòries. Amb el fons d'estil psicodèlic que és un embolcall hipnòtic i alegre.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta