Petites empreses i autònoms del Segrià s'endinsen al món digital

REDACCIÓ
14-04-2021
  • Petites empreses i autònoms del Segrià s'endinsen al món digital

Aquest dilluns i dimarts una seixantena d’autònoms i petits empresaris i empresàries han iniciat el curs de comunicació digital i xarxes socials que organitza el Consell Comarcal del Segrià simultàniament i de forma presencial en sis municipis. L’objectiu és donar eines pràctiques i personalitzades per introduir els petits comerços i altres negocis de la comarca al món digital i donar-los un impuls.

L’acció forma part del Pla de reactivació econòmica impulsat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), que coordina l’àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal i està finançada pel Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM). El curs es porta a terme amb la participació i implicació de sis ajuntaments del Segrià al CEI d’Almenar, CEI de Torrefarrera, a la Sala d’actes d’Albatàrrec, al Centre Major d’Alcarràs, al Local Social de La Granja d’Escarp i al Centre d’Interpretació de la Pedra Seca de Torrebesses.

La seixantena d’empreses que participen al curs pertanyen als sectors del comerç, restauració, serveis professionals o agrari. El 70% de les persones inscrites són dones autònomes. De fet, un dels objectius del curs és fomentar la participació de dones emprenedores.

El curs és gratuït i consisteix en 12 sessions setmanals de 2 hores presencials, que es van organitzar seguint criteris de proximitat, en dilluns o dimarts, amb dues franges horàries diferenciades per adaptar-se a les realitats dels petits negocis i per facilitar la conciliació familiar i laboral. Les persones inscrites s’han agrupat en grups reduïts. La iniciativa compleix les mesures de protecció davant la COVID-19: ventilació, desinfecció i presa de temperatura i ús de mascareta FPP2. Per assistir al curs és necessari tenir un telèfon mòbil, una tauleta o un ordinador portàtil. 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Renoves l'armari cada tardor?