Prop de 39.000 persones assisteixen a l’Estiu en Viu de Lleida

REDACCIÓ / Lourdes Farré
Publicat: 
11-09-2024
Actualitzat: 11-09-2024 11:00
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Prop de 39.000 persones assisteixen a l’Estiu en Viu de Lleida
    Peu de foto: 
    Proposta de l'Estiu en Viu de Lleida 2024 ©Paeria de Lleida

Prop de 39.000 persones van participar en la tercera edició d’Estiu en Viu, la programació cultural estival de l’Ajuntament de Lleida, que va oferir més de quaranta propostes entre l’11 de juny i el 4 de setembre. Els espais singulars de la ciutat, com l’Horta de Lleida, el Fossat del Pont Llevadís de la Seu Vella i el Castell Templer de Gardeny, van destacar com a escenaris molt ben valorats pel públic.

Un dels punts forts va ser l'escenari central al Fossat de la Seu Vella, amb quatre espectacles que van atraure més d'un miler d’assistents. Altres esdeveniments destacats inclouen el concert de jazz de Carole Aston, amb 400 assistents, la cloenda de l’International Soundpainting Think Tank, amb 290, i el II Magnífic Fest, que va reunir 19.000 persones.

Lleida viurà una 3a edició de 'L'estiu en viu' amb un ampli programa cultural a escenaris singulars de la ciutat
Peu de foto: 
Presentació de l'Estiu en Viu, al claustre de la Seu Vella ©Ajuntament de Lleida

A més, el 19è Fem Banda. Festival Internacional de Bandes de Música de Lleida va comptar amb 5.100 espectadors, l’Art a l’Horta amb 750, la XVII Festa de la Música amb 1.400 i el 4th Ricard Viñes Piano Kids and Youth amb 1.550 participants. Les activitats tradicionals com l’arribada de la Flama del Canigó i la Festa dels Fanalets de Sant Jaume van sumar un total de 3.200 persones.

També es van celebrar esdeveniments en honor al centenari de Jaume Magre, com el concert Magre íntim a l’Espai Orfeó, i es van organitzar diverses activitats i exposicions en espais museístics de la ciutat com el recent inaugurat Museu d’Art Modern i Contemporani de Lleida, la Panera i el Consorci del Turó de la Seu Vella.

L'Estiu en Viu va rebre el suport de diverses institucions, com el Consorci de la Seu Vella, l’Institut d’Estudis Ilerdencs, la Diputació de Lleida i el Departament de Cultura de la Generalitat.

Comparteix

També t'interessarà