Reobre el bar restaurant Lo Kiosc de les Borges

REDACCIÓ
17-06-2022
  • Reobre el bar restaurant Lo Kiosc de les Borges
    Peu de foto: 
    Ajuntament de les Borges Blanques

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de les Borges va aprovar la setmana passada el contracte d’adjudicació directa de la gestió i l’explotació d’aquest establiment, després que el procediment obert de licitació quedés desert en dues ocasions. Finalment, la licitació s’ha adjudicat a un veí de les Garrigues per un termini de cinc anys, prorrogables per anualitats fins a un màxim de dos anys, per un import de 10.164 euros a l’any, IVA inclòs, en concepte de cànon anual mínim d’explotació.

En aquests moments s’estan ultimant els preparatius pel que fa a al subministrament elèctric de l’establiment. Està previst que el bar restaurant Lo Kiosc torni a obrir al públic entre finals d’aquesta setmana i principis de la setmana vinent i a oferir menús diaris, servei de terrassa i partits de futbol de pagament, entre altres coses. L’espai, que fou reformat pel consistori de les Borges just abans de la pandèmia, obrirà al públic durant la setmana, i també romandrà obert durant les fires, festes i els actes que es desenvolupen en aquest espai.

L’alcaldessa de les Borges, Núria Palau, ha animat tothom a “redescobrir” aquest establiment municipal, que reobre les portes i “tornarà a omplir de vida el nostre estimat Parc del Terrall, el centre neuràlgic de la capital garriguenca”, ha dit. Igualment, Palau ha volgut donar les gràcies a tot el comerç i la restauració del municipi, “que dia rere dia pugen les seves persianes per oferir-nos el millor tracte i la millor qualitat”, ha explicat.

Una licitació deserta en dues ocasions que finalment tira endavant

El consistori borgenc va declarar desert el procediment obert de licitació del contracte de la concessió administrativa per la gestió i explotació del bar-restaurant Lo Kiosc en dues ocasions. En una primera convocatòria, no s’hi va presentar ningú, i en la segona, l’única licitadora presentada va retirar la seva proposta per motius d’incompatibilitat laboral i personal, amb la qual cosa es va haver d’iniciar un tercer expedient de contractació, en aquest cas mitjançant l’adjudicació directa.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta