Riner recupera la Fira de la Mel

REDACCIÓ
15-02-2022
 • Riner recupera la Fira de la Mel
  Peu de foto: 
  Imatge d'arxiu (Turisme Solsonès)
 • Riner recupera la Fira de la Mel
  Peu de foto: 
  Imatge d'arxiu (Ajuntament de Riner)
 • Riner recupera la Fira de la Mel
  Peu de foto: 
  Imatge d'arxiu (Ajuntament de Riner)

El municipi de Riner (el Solsonès) recuperarà aquest mes d’abril la Fira de la Mel, una iniciativa interrompuda els anys 2020 i 2021 a causa de la pandèmia. La 5a edició de la fira tindrà lloc els dies 2 i 3 d’abril al Santuari del Miracle amb una àmplia oferta de productes relacionats amb la mel i de proximitat i diverses activitats paral·leles de caire popular (tallers, jocs i activitats infantils, exposicions, degustacions) i professionals (conferències i cursos) al voltant de la mel. 

L’Ajuntament de Riner organitza des de l’any 2016 la Fira de la Mel amb el triple objectiu de reivindicar un producte amb un clar valor mediambiental, saludable i de proximitat; donar suport als petits productors del territori, i posar en valor el conjunt arquitectònic del Miracle i el seu entorn, també a través de la mel i l’apicultura.

Cal recordar que l’Ajuntament de Riner organitza al llarg de l’any dues fires, després que el desembre passat convoqués a l’interior de la Casa Gran la primera edició de la Fira de Nadal, una iniciativa que va tenir com a principal singularitat el fet que tota l’oferta que s’hi podia trobar procedia de productors de micropobles.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta