SiC24 i Aspid col·laboren en la contractació de persones amb discapacitat

REDACCIÓ
08-07-2021
  • Si24 ASPID col·laboren en la contractacó de persones amb discapacitat

Representants de l’empresa Seguretat i Control 24 Hores (SiC24) i d’ASPID han mantingut una reunió de treball per tal de reforçar la col·laboració que mantenen ambdues entitats des de l’any 2004 en els àmbits de la inserció, la formació i la contractació de persones amb discapacitat en el mercat de treball.

Enguany, a més, l’empresa de sistemes de seguretat farà una donació econòmica per tal de donar suport a les activitats que organitza ASPID entre els seus socis, donació destinada concretament a promoure l’esport entre persones amb gran discapacitat física.

L’aportació econòmica servirà per potenciar el tennis en cadira de rodes i l’esport terapèutic en general. Així, en l’àmbit del tennis, s’adquirirà nou utillatge i material divers per a la pràctica esportiva. Quan a l’esport terapèutic, la donació contribuirà a desenvolupar activitats esportives com són esports al pavelló, piscina, senderisme adaptat i boccia, entre altres.

Cal recordar que, malgrat les limitacions imposades per la pandèmia, un total de 35 persones amb discapacitat van participar l’any 2020 en el programa d’activitats esportives de tipus divers promogudes per ASPID.

SiC24 és una empresa de Lleida dedicada a la instal·lació de sistemes de seguretat contra intrusos i sistemes de protecció contra incendi, amb recepció i gestió dels senyals rebuts en central  d’alarmes pròpia, les 24 hores del dia i durant tots els dies de l’any.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta